Tekenen & schilderen

Tijd: Woensdagmiddag

Contactpersoon: Peter Peters

 

Deelnemers die op het Hobbycentrum willen tekenen en/of schilderen zijn  op alle dagen welkom. Bij toeval komen de meeste mensen  hiervoor op de woensdagmiddag en is er bijna altijd een vrijwilliger aanwezig die veel teken- en schilderervaring heeft.  Alle technieken zijn mogeijk, van alleen natekenen tot eigen fantasie en met potlood, houtskool, kleurpotlood etc. Maar ook alle schildertechnieken in aquarel, acryl en olieverf. Van realistisch fijnschilderen tot figuratief en abstract. 

We gaan ervan dat hobbyisten zelf materialen hebben en die meebrengen, groter materiaal zoals schilderezels zijn aanwezig. Tegen een geringe vergoeding kunt u ook materialen kopen en kijken wat u het prettigst vind om te doen of gewoon eens een andere techniek uitproberen.

Wij geven geen les, maar mensen delen graag hun ervaring en geven elkaar tips. Het is fijn om samen met anderen aan je hobby te werken in plaats van thuis alleen bezig te zijn. Misschien heb je te weing plaats of niet alle materialen en komt er telkens een andere klusje voorbij, zodat je niet echt aan het tekenen en schilderen toekomt. Op het Hobbycentrum kun je rustig werken in een mooie ruimte, je ontmoet nieuwe mensen en het is ook gewoon gezellig.